Lista e produkteve të markës Insight

Insight është një linjë e formuluar për të krijuar një veprimit sinergjik mes urtësisë së lashtë të fito-ekstrakteve dhe fito-vajra dhe zgjedhjen etike për të punuar duke përdorur përbërësit organike.

INSIGHT ESHTE E CERTIFIKUAR ME ÇERTIFIKATAT ECO BIO COSMETIC DHE COSMOS NATURAL
 Eco Bio cosmetics certification - Insight Professional                                          Cosmos natural certification - Insight Professional

MASKë PER LEKURE SENSITIVE... I110

MASKë PER LEKURE SENSITIVE 250ml

Çmimi 700 Lekë

MASK PER LEKURE SENSITIVE, ME FORMULE USHQYESE PER TE ZBUTUR FLOKET DHE PER TI DHENE VOLUM.

E TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT PER LEKURE SENSITIVE

E TESTUAR PER PERMBAJTJEN E NIKELIT < 0,5 PPM

FORMATI: 250ML

KONDICIONER PER LEKURE... I114  I114

KONDICIONER PER LEKURE SENSITIVE 1000ml

Çmimi 1 400 Lekë

KONDICIONER PER LEKURE SENSITIVE, ZBUT DREDHIMET E FLOKEVE DUKE I DHENE LAGESHTI DHE SHKELQIM.

E TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT PER LEKURE SENSITIVE

E TESTUAR PER PERMBAJTJEN E NIKELIT < 0,5 PPM

FORMATI: 1000ML

KONDICIONER PER LEKURE...  I115

KONDICIONER PER LEKURE SENSITIVE 500ml

Çmimi 1 000 Lekë

KONDICIONER PER LEKURE SENSITIVE, ZBUT DREDHIMET E FLOKEVE DUKE I DHENE LAGESHTI DHE SHKELQIM.

E TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT PER LEKURE SENSITIVE

E TESTUAR PER PERMBAJTJEN E NIKELIT < 0,5 PPM

FORMATI: 500ML

SHAMPO PER LEKURE SENSITIVE... I112

SHAMPO PER LEKURE SENSITIVE 500ml

Çmimi 850 Lekë

SHAMPO PER LEKURE SENSITIVE PER TE MBROJTUR DHE LEKUREN ME NDJESHME.

E TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT PER LEKURE SENSITIVE

E TESTUAR PER PERMBAJTJEN E NIKELIT < 0,5 PPM

FORMATI: 500ML

SHAMPO PER LEKURE SENSITIVE... I111

SHAMPO PER LEKURE SENSITIVE 1000ml

Çmimi 1 350 Lekë

SHAMPO PER LEKURE SENSITIVE PER TE MBROJTUR DHE LEKUREN ME NDJESHME.

E TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT PER LEKURE SENSITIVE

E TESTUAR PER PERMBAJTJEN E NIKELIT < 0,5 PPM

FORMATI: 1000ML

KREM HIDRATUES PER DUART 75ml

KREM HIDRATUES PER DUART 75ml

Çmimi 500 Lekë

NJE PERZIERJE E PASUR E INREDIENTEVE AKTIVE DHE ZBUTESIT NATYRAL E BEJNE KETE KREM IDEAL PER NJE USHQIM TE THELLE TE LEKURES DUKE  E TONIFIKUAR ATE

E TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT PER LEKURE SENSITIVE

E TESTUAR PER PERMBAJTJEN E NIKELIT < 0,5 PPM

FORMATI: 250ML

KREM USHQYES PER TRUPIN 250ml

KREM USHQYES PER TRUPIN 250ml

Çmimi 950 Lekë

NJE PERZIERJE E PASUR E INREDIENTEVE AKTIVE DHE ZBUTESIT NATYRAL E BEJNE KETE KREM IDEAL PER NJE USHQIM TE THELLE TE LEKURES DUKE  E TONIFIKUAR ATE

E TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT PER LEKURE SENSITIVE

E TESTUAR PER PERMBAJTJEN E NIKELIT < 0,5 PPM

FORMATI: 250ML

PASTRUES PER TRUPIN 500ml

PASTRUES PER TRUPIN 500ml

Çmimi 800 Lekë

I FORMULUAR PER TE PASTRUAR BUTESISHT TRUPIN DUKE RUAJTUR EIKULIBRIN E HIDRO-LIPIDEVE NE MENYRE NATYRORE. PERMBAN ANTIOKSIDANT, ZBUTES DHE HIDRATUES

E TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT PER LEKURE SENSITIVE

E TESTUAR PER PERMBAJTJEN E NIKELIT < 0,5 PPM

FORMATI: 500ML